Dames-T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 Paris

Dames-T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 Paris

Beginnend op: € 35,29

€ 27,93

-21%
Steun het France rugbyteam in stijl met het dames T-shirt van polykatoen Macron in de kleuren van RWC 2023 Parijs.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,29

€ 27,93

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames-T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 Paris

Het Macron RWC France 2023 Paris dames T-shirt van polykatoen is de perfecte keuze voor alle rugbyfans die hun steun willen betuigen aan het France team op de 2023 Rugby World Cup in Parijs. Dit T-shirt is gemaakt door het wereldberoemde sportmerk Macron en combineert comfort en stijl voor een plezierige port ervaring.

Het T-shirt is speciaal ontworpen voor vrouwen en gemaakt van een mix van katoen en polyester, waardoor het optimaal ademt en zacht aanvoelt. Het stijlvolle ontwerp met is voorzien van het officiële Rugby World Cup 2023 logo en de beroemde Franse haan, symbool van het nationale rugbyteam.

Of je nu toeschouwer bent op de tribune of op het veld je favoriete team steunt, dit T-shirt houdt je koel en comfortabel tijdens de wedstrijd. De ronde hals en korte mouwen maken het een veelzijdig kledingstuk, ideaal voor alle gelegenheden.

Het Macron RWC France 2023 Paris dames T-shirt van polykatoen is een must-have voor alle rugbyfans en fans van het France team. Dus voeg het nu toe aan je garderobe en maak je klaar voor de 2023 Rugby World Cup in Parijs. Allez les Bleus!

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127427
Kleur wit/blauw
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment RWC