Dames-T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 Toulouse

Dames-T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 Toulouse

Beginnend op: € 35,29

€ 27,93

-21%
Laat je steun zien aan het France rugbyteam met het dames T-shirt van polykatoen Macron, in de kleuren van het RWC 2023.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,29

€ 27,93

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames-T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 Toulouse

Het Macron RWC France 2023 Toulouse dames T-shirt van polykatoen is de perfecte keuze voor alle gepassioneerde rugbyfans! Met zijn vrouwelijke snit en elegante ontwerp is dit T-shirt een must-have om je steun te betuigen aan het France rugbyteam op het WK 2023. Vervaardigd door het beroemde merk Macron, combineert dit T-shirt comfort en stijl om je te vergezellen bij al je sportevenementen.

Het T-shirt is gemaakt van polykatoen, een mengsel van polyester en katoen dat zacht en licht aanvoelt tegen de huid. Het is ook zeer bestendig, waardoor het een ideale keuze is voor intensieve sportactiviteiten. Het ontwerp van het met T-shirt is voorzien van het Macron logo en het Rugby World Cup France 2023 logo, voor een modern en dynamisch look.

Het T-shirt is speciaal ontworpen voor vrouwen, met een slanke pasvorm en vrouwelijke details zoals korte mouwen en een ronde hals. Je kunt het dus dragen tijdens de training of in de stad. De marineblauwe kleur, die doet denken aan de kleuren van het rugbyteam France, voegt een vleugje stijl toe aan al je outfits.

Of je nu een die-hard rugby fan bent of op zoek naar een trendy T-shirt om aan je garderobe toe te voegen, het Macron RWC France 2023 Toulouse dames T-shirt van polykatoen is voor jou gemaakt. Laat je passie voor rugby zien en steun het France team op het WK 2023 met dit T-shirt van hoge kwaliteit. Bestel het nu en maak je klaar voor het grote evenement!

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127423
Kleur blauw/rood
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment RWC