Dames-T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 Etienne

Dames-T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 Etienne

Beginnend op: € 35,29

€ 27,93

-21%
Maak deel uit van het team met het dames T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 Etienne. Voor authentieke rugbyfans.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,29

€ 27,93

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames-T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 Etienne

Dit t-shirt van polykatoen voor dames is de perfecte keuze voor alle rugbyfans die hun steun willen betuigen aan het France team voor de wereldbeker van 2023. Gemaakt door het beroemde merk Macron, combineert dit t-shirt comfort en stijl voor de perfecte outfit voor je trainingen of casual dagen.

De vrouwelijke snit van dit t-shirt vormt zich perfect naar de rondingen van het lichaam voor een elegante en moderne look. De stof van polykatoen houdt je koel en comfortabel, of je nu bij een rugbywedstrijd of in de stad bent. Het Macron logo en de iconische haan van het France team staan op de voorkant, waarmee je trots je steun voor het nationale team laat zien.

Dit T-shirt is een echt eerbetoon aan het France rugbyteam en aan de wereldbeker van 2023 die op onze bodem wordt gehouden. Het is niet alleen comfortabel en modieus, het toont ook je passie voor de sport en je steun voor het nationale team. Of je nu een rugbyspeler bent of gewoon een fan van het France team, dit t-shirt is een must-have voor je garderobe.

Wacht dus niet langer en trakteer jezelf op dit dames t-shirt van polykatoen van Macron RWC France 2023 Etienne. Draag het met trots bij rugbywedstrijden of elke dag om je liefde voor de sport en je land te laten zien. Het is een must-have voor alle supporters van het France team en een geweldige manier om je voor te bereiden op het WK van 2023. Allez les Bleus !

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127422
Kleur wit/rood
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment RWC