Dames-T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 Nantes

Dames-T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 Nantes

Beginnend op: € 35,29

€ 27,93

-21%
Laat je steun zien voor het France rugbyteam met dit t-shirt van polykatoen voor dames Macron. Klaar voor de 2023 RWC op Nantes!" #Rugby #France #RWC2023
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,29

€ 27,93

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames-T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 Nantes

Het Macron RWC France 2023 Nantes dames t-shirt van polykatoen is een elegant en comfortabel stuk sportkleding. Gemaakt door het beroemde merk Macron, het is speciaal ontworpen voor vrouwen die van rugby houden. De vrouwelijke snit met accentueert de vorm van het lichaam en biedt veel bewegingsvrijheid.

Dit T-shirt is een echt eerbetoon aan het France rugbyteam en aan de stad Nantes, die in 2023 gastheer zal zijn van de Rugby World Cup. Met het logo van de Franse Haan en de tekst "RWC France 2023 Nantes" op de voorkant, vertegenwoordigt dit T-shirt met trots de kleuren van France.

Dit T-shirt is gemaakt van hoogwaardig polykatoen en is zowel zacht als slijtvast, ideaal voor intensieve trainingen of wedstrijden. De ademende stof voert transpiratie af, zodat je de hele tijd droog en comfortabel blijft.

Of je nu een doorgewinterde rugbyspeler bent of een die-hard fan van het France team, dit T-shirt is een must-have om je steun en passie voor de sport te tonen. Het kan ook elke dag gedragen worden voor een casual, sportieve look look.

Dit t-shirt is verkrijgbaar in verschillende maten en past bij alle lichaamsvormen. Wacht dus niet langer met het bemachtigen van het Macron RWC France 2023 Nantes dames t-shirt van polykatoen en laat je liefde voor rugby en France zien!

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127419
Kleur blauw/rood
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment RWC