Dames-T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 Lille

Dames-T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 Lille

Beginnend op: € 35,29

€ 27,93

-21%
Laat je liefde voor rugby en France 2023 zien met dit dames T-shirt van polykatoen van Macron - nu verkrijgbaar!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,29

€ 27,93

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames-T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 Lille

Het Macron RWC France 2023 Lille dames T-shirt van polykatoen is een must-have voor alle rugbyfans en supporters van het France team. Vervaardigd door het Italiaanse merk Macron, bekend om zijn hoogwaardige sportkleding, combineert dit T-shirt comfort, stijl en nationale trots.

Gemaakt van een mix van katoen en polyester, biedt dit T-shirt optimaal comfort en ademend vermogen, waardoor het een ideale keuze is voor rugbytrainingen of wedstrijden. De vrouwelijke snit laat je figuur beter uitkomen en laat je je steun aan het France team in stijl zien.

Het geborduurde Macron logo op de borst en het France teamwapen op de arm zijn subtiele details die een vleugje authenticiteit toevoegen aan dit T-shirt. Bovendien herinneren de woorden "RWC France 2023" aan het komende sportevenement, waardoor dit T-shirt nog specialer wordt.

Of je nu een gepassioneerde rugbyspeler bent of een fervente supporter, dit dames T-shirt van Macron RWC France 2023 Lille van polykatoen zal je vergezellen bij al je sportieve activiteiten en je in staat stellen om je liefde voor rugby en je land te laten zien. Wacht dus niet langer en voeg het nu toe aan je sportkledingcollectie!

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127417
Kleur blauw/rood
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment RWC