Sweatshirt Macron RWC France 2023 Bordeaux

Sweatshirt Macron RWC France 2023 Bordeaux

Beginnend op: € 59,49

€ 53,60

-10%
Laat je steun zien aan het France Rugbyteam met deze Bordeaux hoodie van Macron voor het RWC 2023.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 59,49

€ 53,60

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sweatshirt Macron RWC France 2023 Bordeaux

Deze hoody van Macron RWC France 2023 Bordeaux is de perfecte keuze voor rugbyfans en supporters van het team France. Dit sweatshirt is gemaakt door het Italiaanse merk Macron, dat bekend staat om zijn hoogwaardige sportkleding, en combineert stijl en comfort.

Het ontwerp van dit sweatshirt is speciaal gemaakt ter ere van de 2023 Rugby World Cup, die wordt gehouden op France. Met het officiële wedstrijdlogo en het France teamlogo op de borst geborduurd, kun je trots je steun aan Les Bleus tonen. Bovendien voegt de kleur Bordeaux een vleugje elegantie toe aan dit sweatshirt, perfect voor zowel casual als sportkleding.

Dit sweatshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en houdt je warm en comfortabel tijdens wedstrijden of trainingen. De verstelbare capuchon beschermt je tegen de kou en de kangoeroezakken bieden je praktische opbergruimte voor kleine spullen. Bovendien zorgen de zorgvuldige afwerking en versterkte naden ervoor dat dit sweatshirt jarenlang meegaat.

Of je nu een fervent supporter bent van het France team of een rugbyfanaat, deze Macron RWC France 2023 Bordeaux hoody is een must-have voor je garderobe. Wacht dus niet langer en haal dit sweatshirt nu in huis om klaar te zijn voor de 2023 Rugby World Cup en om je liefde voor rugby en France te laten zien. Allez les Bleus!

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127400
Kleur blauw/rood
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte
Assortiment RWC