Polycotton T-shirt Macron RWC France 2023 Etienne

Polycotton T-shirt Macron RWC France 2023 Etienne

Beginnend op: € 35,29

€ 27,93

-21%
Laat je steun zien aan het France rugbyteam met het Macron RWC 2023 Etienne polykatoenen T-shirt. Klaar voor de overwinning op het veld!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,29

€ 27,93

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Polycotton T-shirt Macron RWC France 2023 Etienne

Het Macron RWC France 2023 Etienne t-shirt van polykatoen is een must-have voor alle rugbyfans. Ontworpen door het gerenommeerde merk Macron, is dit t-shirt een eerbetoon aan het France team en de komende Rugby World Cup in 2023.

Gemaakt van een mix van katoen en polyester biedt dit t-shirt optimaal comfort en duurzaamheid, perfect voor trainingen of om je favoriete team te steunen tijdens wedstrijden. De klassieke snit past zich aan alle lichaamsvormen aan en de ronde hals voegt een modern tintje toe.

Het ontwerp van het shirt is geïnspireerd op de Franse vlag, met blauwe en rode strepen op de schouders en het logo van het nationale rugbyteam geborduurd op de borst. De nom "Etienne" is ook aan de onderkant geborduurd, als verwijzing naar de iconische gaststad van het WK 2023.

Of je nu een fervent supporter bent van het France team of een rugby fan in het algemeen, dit t-shirt is een must-have in je garderobe. Het is ideaal om altijd je trots en steun voor het nationale team te tonen, zowel op als naast het veld.

Dit T-shirt is niet alleen een kwaliteitskledingstuk, maar ook een dierbaar aandenken aan de Rugby World Cup 2023. Met zijn stijlvolle ontwerp en superieure kwaliteit zal het zeker een collector's item worden voor rugbyfans over de hele wereld.

Mis de kans niet om dit Macron RWC France 2023 Etienne t-shirt van polykatoen aan je collectie toe te voegen. Bestel het nu en maak je klaar om het France team met trots te steunen op de volgende Rugby World Cup in 2023. Allez les Bleus !

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127395
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment RWC