Polycotton T-shirt Macron RWC France 2023 Marseille

Polycotton T-shirt Macron RWC France 2023 Marseille

Beginnend op: € 35,29

€ 33,43

-5%
Steun het France rugbyteam voor RWC 2023 met dit Marseille polykatoenen T-shirt van Macron. Kwaliteit en stijl gegarandeerd!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,29

€ 33,43

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Polycotton T-shirt Macron RWC France 2023 Marseille

Dit t-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 Marseille is een must-have voor alle rugbyfans. Gemaakt door het beroemde Italiaanse merk Macron, is dit t-shirt ontworpen om het meest verwachte sportevenement van 2023 te vieren - de Rugby World Cup op France.

Het ontwerp van het t-shirt is eenvoudig maar elegant, met het 2023 Rugby World Cup logo linksboven en het Macron logo rechtsonder. De nom van de gaststad, Marseille, staat ook in grote letters in het midden, wat een vleugje lokale trots aan het T-shirt toevoegt.

Het shirt is gemaakt van polykatoen en is zowel zacht als duurzaam en biedt optimaal comfort voor een intensieve wedstrijddag of gewoon om thuis te ontspannen. De mix van katoen en polyester zorgt voor ademend vermogen en efficiënte vochtafvoer, zodat je koel en droog blijft tijdens de meest intense momenten van de wedstrijd.

Of je nu een gepassioneerde rugbyfan bent of gewoon een liefhebber van sportmode, dit shirt is een essentiële aanvulling op je garderobe. Je kunt het met trots dragen tijdens rugbywedstrijden of zelfs elke dag om je steun te betuigen aan het Franse team en de Rugby World Cup.

Mis de kans niet om een stukje geschiedenis te bezitten met dit t-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 Marseille. Bestel het jouwe nu en maak je klaar voor het grootste sportevenement van 2023!

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127384
Kleur wit/blauw
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment RWC