Meisjespolo Macron RWC France 2023

Meisjespolo Macron RWC France 2023

Beginnend op: € 37,31

€ 29,46

-21%
Laat je rugbytrots in stijl zien met de piqué polo voor meisjes Macron RWC France 2023. Comfortabel en trendy, voor jonge rugbyspelers!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 37,31

€ 29,46

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Meisjespolo Macron RWC France 2023

Het Macron RWC France 2023 piqué poloshirt voor meisjes is een must-have voor jonge rugbyspelers met een passie voor sport en competitie. Ontworpen door het Italiaanse merk Macron, is dit poloshirt zowel stijlvol als slijtvast, perfect om trots het France team te vertegenwoordigen op de 2023 Rugby World Cup.

Dit poloshirt is speciaal ontworpen voor meisjes, met een slanke, vrouwelijke pasvorm die hun figuur zal verbeteren. Verkrijgbaar in maat junior, perfect voor jonge vrouwelijke rugbyspelers, zodat ze in comfort en stijl kunnen spelen.

De polo is gemaakt van hoogwaardig piqué-materiaal en is zowel licht als ademend, ideaal voor intensieve trainingen en wedstrijden. De samenstelling van katoen en polyester zorgt ook voor een grote weerstand en duurzaamheid, voor een kledingstuk dat jonge sportsters vele seizoenen lang zal vergezellen op het veld.

Het ontwerp van dit poloshirt is geïnspireerd op de kleuren en het logo van het France rugbyteam, met de beroemde Franse haan en de woorden "France 2023" geborduurd op de borst. Een discrete maar elegante herinnering aan het komende sportevenement, het zal de jonge spelers een waar genoegen zijn om dit poloshirt te dragen tijdens hun trainingen en wedstrijden.

Dit piqué poloshirt voor meisjes van Macron RWC France 2023 is niet alleen sportkleding van hoge kwaliteit, het is ook een waar symbool van teamgeest en nationale trotsesprit. Geef het aan je jonge rugbyster om haar aan te moedigen in haar passie en geef haar de kans om haar land op het veld te vertegenwoordigen met stijl en elegantie. Mis de kans niet om het France team te steunen op de 2023 Rugby World Cup door dit poloshirt aan je dochter, nichtje, kleindochter of een andere jonge rugbyspeler in je leven te geven.

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127284
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior
Assortiment RWC