Kinderpolo Macron RWC Frankrijk 2023

Kinderpolo Macron RWC Frankrijk 2023

Beginnend op: € 37,31

€ 29,46

-21%
Steun het France rugbyteam met het kinder piqué poloshirt Macron, in de RWC France 2023 kleuren." #RWC2023 #Macron #Rugby
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 37,31

€ 29,46

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinderpolo Macron RWC Frankrijk 2023

De Macron RWC France 2023 piqué kinderpolo is een must-have voor beginnende rugbyfans. Ontworpen door het beroemde Italiaanse merk Macron, is deze polo zowel stijlvol als functioneel, perfect om kinderen te begeleiden bij al hun sportieve activiteiten.

De polo is gemaakt van piquéstof van hoge kwaliteit, is licht en comfortabel en biedt optimale bewegingsvrijheid voor jonge rugbyspelers. De klassieke kraag en het knoopsgatontwerp maken het een ideale keuze voor zowel formele als casual gelegenheden.

Dit poloshirt is ook een eerbetoon aan het France nationale rugbyteam, met het Macron logo geborduurd op de borst en de beroemde Franse haan op de mouw. Het is ook voorzien van het officiële logo van de 2023 Rugby World Cup, die zal worden gehouden op France.

Verkrijgbaar in maat junior, dit poloshirt is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en is perfect voor de jongste supporters van het France rugbyteam. Of het nu voor een training is, een wedstrijd of gewoon om hun steun te betuigen aan hun favoriete team, dit poloshirt is zeker een winnende keuze.

Naast stijl en kwaliteit is dit poloshirt ook een ethische keuze. Macron is een merk dat zich inzet voor de productie van duurzame, milieuvriendelijke sportkleding. Door dit poloshirt te kopen, steun je niet alleen het France team, maar draag je ook bij aan een meer verantwoorde manier van consumeren.

Of je nu als ouder op zoek bent naar een cadeau voor je kind of als rugbyfan op zoek bent naar nieuwe sportkleding, de Macron RWC France 2023 kinderpolo van piqué is een perfecte keuze. Bestel het nu zodat je kind trots zijn of haar steun kan betuigen aan het France team tijdens de volgende Rugby World Cup. Allez les Bleus!

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127282
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Assortiment RWC