Katoenen kinder-T-shirt Macron RWC France 2023

Katoenen kinder-T-shirt Macron RWC France 2023

Beginnend op: € 30,25

€ 29,23

Laat met trots zien dat je kind het Franse rugbyteam in 2023 steunt met dit hoogwaardige katoenen T-shirt van Macron.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,25

€ 29,23

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Katoenen kinder-T-shirt Macron RWC France 2023

Het Macron RWC France 2023 katoenen T-shirt voor kinderen is de ideale keuze voor jonge rugbyfans die hun steun willen betuigen aan het France team op de 2023 Rugby World Cup. Ontworpen door het beroemde merk Macron, combineert dit T-shirt comfort en stijl voor kinderen van alle leeftijden.

Gemaakt van zacht, lichtgewicht katoen is dit T-shirt perfect voor warme dagen op het veld of om elke dag te dragen. Het jersey ontwerp biedt een comfortabele pasvorm en zorgt voor bewegingsvrijheid voor beginnende rugbyspelers. Het officiële Rugby World Cup 2023 logo staat trots op de borst, samen met de beroemde Franse haan en het Macron logo, symbolen van het France team.

Dit T-shirt is verkrijgbaar in maat junior, geschikt voor kinderen van alle leeftijden en maten. Of je kind nu een gepassioneerde fan is of een speler in de dop, dit T-shirt is een must-have voor alle supporters van het France rugbyteam. Het is ook een geweldig cadeau voor jonge rugbyfans, zodat ze hun steun kunnen betuigen en zich deel van het team voelen.

Als wereldberoemd Italiaans merk staat Macron bekend om zijn kwaliteitsproducten en zijn steun aan internationaal gerenommeerde sportteams. Met het Macron RWC France 2023 katoenen T-shirt voor kinderen weet je zeker dat je een authentiek product van hoge kwaliteit krijgt.

Of je nu een rugbywedstrijd bijwoont of het gewoon elke dag draagt, dit T-shirt is een stijlvolle manier om je liefde voor de sport en je steun voor het France team te tonen. Koop dus nu het Macron RWC France 2023 katoenen kinder-T-shirt voor je favoriete jonge rugbyfan!

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127273
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Assortiment RWC