Meisjes-T-shirt in polykatoen Macron RWC France 2023

Meisjes-T-shirt in polykatoen Macron RWC France 2023

Beginnend op: € 30,25

€ 24,10

-20%
Laat zien dat je trots bent op het France rugbyteam met het Macron meisjes T-shirt van polykatoen, de perfecte keuze voor jonge RWC 2023-supporters.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,25

€ 24,10

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Meisjes-T-shirt in polykatoen Macron RWC France 2023

Het Macron RWC France 2023 meisjes T-shirt van polykatoen is de perfecte keuze voor elk jong meisje met een passie voor rugby. Met het beroemde Macron logo en de Franse vlag is dit T-shirt een echt eerbetoon aan het France rugbyteam en de Rugby World Cup die in 2023 wordt gehouden.

Vervaardigd door Macron, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige sportkleding, combineert dit T-shirt comfort en stijl. Het is gemaakt van een mix van katoen en polyester, voelt zacht aan en is duurzaam, ideaal voor jonge vrouwelijke rugbyspelers.

Het ontwerp van het T-shirt met benadrukt trots en passie voor rugby. Met zijn felle kleuren en gedurfde print is het onmogelijk om niet op te vallen op het veld of in de tribunes. Dit t-shirt is ook perfect om elke dag casual te dragen, om je steun te betuigen aan het France rugbyteam.

Voor jonge meiden die ervan dromen om op een dag professioneel rugbyster te worden, zal dit t-shirt een constante herinnering zijn aan hun doel en hun motivatie. En voor degenen die al ervaren spelers zijn, is het een geweldige manier om hun passie voor hun favoriete sport te laten zien.

Dit T-shirt is verkrijgbaar in maat junior en is speciaal ontworpen voor jonge meisjes met een comfortabele, vrouwelijke pasvorm. Het is ook lichtgewicht en ademend, perfect voor intensieve trainingen en wedstrijden.

Dus of je nu een jonge rugbyspeler in de dop bent of een die-hard fan van het France rugbyteam, dit T-shirt van Macron RWC France 2023 van polykatoen voor meisjes is een must-have om je liefde voor rugby en je steun voor het nationale team te tonen. Mis de kans niet om dit T-shirt nu aan je sportkledingcollectie toe te voegen!

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127272
Kleur rood/blauw
Kleur Rood
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior
Assortiment RWC