Kinder T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023

Kinder T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023

Beginnend op: € 30,25

€ 22,99

-24%
Ontdek het Junior polykatoenen T-shirt Macron om France te steunen tijdens het 2023 Rugby RWC!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,25

€ 22,99

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinder T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023

Het Macron RWC France 2023 polykatoenen kinder-T-shirt is de ideale keuze voor jonge rugbyfans die hun steun willen betuigen aan het France team op de 2023 Rugby World Cup. Vervaardigd door het Italiaanse merk Macron, is dit T-shirt ontworpen om de perfecte mix van comfort en stijl te bieden voor junioren.

Met zijn strakke, moderne ontwerp is dit T-shirt voorzien van het officiële Rugby World Cup 2023-logo en het France teamlogo. Het is gemaakt van hoogwaardig polykatoen en biedt een mix van zachtheid en duurzaamheid om de intense activiteit van jonge rugbyspelers te weerstaan.

Of je nu traint op het veld of het team steunt tijdens wedstrijden, dit T-shirt is de perfecte keuze voor jonge rugbyfans. De ademende stof houdt kinderen koel en droog, zelfs tijdens de meest intense momenten van het spel.

Dit T-shirt is verkrijgbaar in maat junior en past kinderen perfect voor optimaal comfort. Het is ook gemakkelijk te onderhouden, waardoor het een praktische keuze is voor drukke ouders.

Dus wacht niet langer, geef je kind het Macron RWC France 2023 polykatoenen kinder-T-shirt zodat ze hun steun voor het France rugbyteam in stijl en comfort kunnen tonen tijdens de 2023 Rugby World Cup. Een must-have voor alle jonge rugbyfans!

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127270
Kleur rood/blauw
Kleur Rood
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Assortiment RWC