Damespolo piqué Macron RWC France 2023

Damespolo piqué Macron RWC France 2023

Beginnend op: € 40,33

€ 31,75

-21%
De Macron RWC France 2023 piqué damespolo: een must-have voor rugbyfans en liefhebbers van stijl.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 40,33

€ 31,75

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damespolo piqué Macron RWC France 2023

Het Macron RWC France 2023 piqué poloshirt voor dames is een must-have voor alle rugbyfans en fans van het France team. Ontworpen door het beroemde merk Macron, belichaamt dit poloshirt perfectesprit en de waarden van sport.

Met zijn elegante, vrouwelijke design is dit poloshirt speciaal gemaakt voor vrouwen. De piquéstof biedt optimaal comfort en is licht en ademend. Ideaal voor trainingssessies of om het France team te steunen tijdens de komende Rugby World Cup 2023 wedstrijden.

Maar niet alleen het comfort maakt deze polo een must-have. De stijl is ook een echte aanwinst. Met de klassieke France teamkleuren - blauw, wit en rood - en het RWC 2023-logo is deze polo een echt eerbetoon aan het team en aan het komende sportevenement.

Als je deze polo draagt, laat je zien dat je het France team en je liefde voor rugby steunt. Of het nu op het veld is of op de tribune, deze polo zal bij je zijn op al je rugbymomenten.

Dus, dames, mis de kans niet om dit piqué damespoloshirt Macron RWC France 2023 in handen te krijgen. De perfecte mix van stijl, comfort en trots om het France team te vertegenwoordigen op de 2023 Rugby World Cup. Allez les Bleus !

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127253
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment RWC