Polo piqué Macron RWC France 2023

Polo piqué Macron RWC France 2023

Beginnend op: € 45,38

€ 35,58

-22%
Laat je kleuren zien tijdens de Rugby World Cup 2023 met de Polo piqué Macron France 2023.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 45,38

€ 35,58

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Polo piqué Macron RWC France 2023

De Macron RWC France 2023 pique polo is een must-have voor rugbyfans. Deze polo is gemaakt door het beroemde Italiaanse merk Macron en combineert stijl en comfort perfect. Hij maakt deel uit van de speciale collectie voor de 2023 Rugby World Cup op France en is de perfecte keuze om je favoriete team in stijl te steunen.

Dit poloshirt van hoogwaardige piquéstof voelt zacht en aangenaam aan. De slanke pasvorm laat je figuur beter uitkomen en geeft je optimale bewegingsvrijheid zodat je de wedstrijden met passie kunt volgen. Zorgvuldige afwerking zoals de polokraag en contrasterende knopen voegen een vleugje elegantie toe.

De echte aantrekkingskracht van dit poloshirt zit in het ontwerp. Naast het Macron merklogo dat op de borst is geborduurd, vind je ook het 2023 Rugby World Cup logo en dat van het France team. Een echte garantie voor authenticiteit en steun aan je favoriete team. Bovendien zullen de felle, dynamische kleuren van deze polo niet onopgemerkt blijven en kun je met trots je passie voor rugby en je steun voor het France team laten zien.

Of je nu een doorgewinterde rugbyspeler bent of gewoon een gepassioneerde toeschouwer, deze polo is een must-have voor de 2023 Rugby World Cup. Het is ook de perfecte keuze voor al je sportieve activiteiten en ontspannende momenten met familie en vrienden. Bovendien zal dit poloshirt dankzij de kwaliteitsconstructie nog jarenlang meegaan op al je rugbyavonturen.

Kortom, de Macron RWC France 2023 pique polo is een product van topkwaliteit dat stijl, comfort en steun voor het France rugbyteam combineert. Mis de kans niet om een stukje geschiedenis van de Rugby World Cup 2023 te bezitten op France. Wacht dus niet langer en voeg het nu toe aan je rugbykledingcollectie!

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127252
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment RWC