Sweatshirt Macron met capuchon en rits RWC France 2023

Sweatshirt Macron met capuchon en rits RWC France 2023

Beginnend op: € 69,58

€ 46,78

-33%
Laat je steun zien aan het France rugbyteam met de Macron RWC 2023 hoodie met rits. Comfortabel en stijlvol!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 69,58

€ 46,78

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sweatshirt Macron met capuchon en rits RWC France 2023

De Macron RWC France 2023 zip hoodie is een must-have voor alle rugbyfans en fans van het France team. Dit sweatshirt is gemaakt door het Italiaanse merk Macron en is perfect om je steun te betuigen aan het team tijdens de volgende Rugby World Cup in 2023.

Met zijn elegante en sportieve ontwerp is dit sweatshirt niet alleen comfortabel om te dragen, maar ook erg modieus. Met zijn praktische afritsbare capuchon is hij ideaal om je tijdens wedstrijden of buitentrainingen te beschermen tegen kou en regen. Dankzij de volledige ritssluiting kun je hem ook aanpassen aan je voorkeuren en je warmteniveau.

Het geborduurde Macron logo op de voorkant van het sweatshirt staat garant voor kwaliteit en stijl. De levendige kleuren en zorgvuldige details zijn een trotse herinnering aan de kleuren van het France rugbyteam. Of je nu bij een wedstrijd of training bent, met dit sweatshirt laat je zien dat je het team steunt en val je op in stijl.

Dit sweatshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel zacht als slijtvast, waardoor het een duurzaam kledingstuk is dat nog vele rugbyseizoenen meegaat. De ademende stof houdt je warm zonder dat je gaat zweten, zodat je de hele wedstrijd comfortabel blijft.

Of je nu een fanatieke rugbyspeler bent of een die-hard fan van het France team, de Macron RWC France 2023 zip-up hoodie is een perfecte keuze om je liefde voor rugby en je steun voor het team te vertegenwoordigen. Wacht dus niet langer en koop dit sweatshirt nu zodat je klaar bent om het France team te steunen op het volgende WK in 2023!

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127246
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte
Assortiment RWC