Dames-T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023

Dames-T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023

Beginnend op: € 35,29

€ 23,25

-34%
Vier France door het dames T-shirt van polykatoen Macron RWC 2023 te dragen, de perfecte keuze voor rugbyfans.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,29

€ 23,25

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames-T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023

Het Macron RWC France 2023 dames T-shirt van polykatoen is de ideale keuze voor rugbyliefhebbers die hun steun willen betuigen aan het France team tijdens de 2023 Rugby World Cup. Ontworpen door het bekende sportmerk Macron, is dit T-shirt zowel stijlvol als functioneel.

Gemaakt van een mix van katoen en polyester, biedt dit T-shirt optimaal comfort terwijl het slijtvast en duurzaam is. De vrouwelijke snit laat je figuur beter uitkomen en zorgt ervoor dat je je gemakkelijk kunt bewegen tijdens het sporten.

Het ontwerp van het met T-shirt is voorzien van het Macron logo en het officiële Rugby World Cup 2023 logo, wat zorgt voor een modern en dynamisch look. De felle kleuren en zorgvuldige details maken dit T-shirt een echte must-have voor rugbyfans.

Of je nu op het veld staat of je team steunt vanaf de tribune, dit T-shirt zal je absoluut comfort bieden terwijl je je passie voor damesrugby en je steun voor het France team laat zien.

Wacht dus niet langer en voeg het Macron RWC France 2023 dames T-shirt van polykatoen toe aan je sportgarderobe. Het is de perfecte keuze voor trainingen, wedstrijden of gewoon om je liefde voor rugby en het France team te laten zien. Bestel het vandaag nog en maak je klaar voor de 2023 Rugby World Cup!

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127193
Kleur blauw/rood
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment RWC