Sportsbal Gilbert [Grootte  5]

Sportsbal Gilbert [Grootte  5]

€ 38,32

€ 38,01

Ontdek de Gilbert bal, het essentiële accessoire voor alle rugbyfans van het beroemde merk Gilbert.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Sportsbal Gilbert

De Gilbert bal is een must-have voor alle rugbyfans. Gemaakt door het beroemde merk Gilbert, is deze bal de perfecte keuze voor wedstrijden en trainingen.

Dankzij de standaardvorm en -grootte is deze bal goedgekeurd door rugbyfederaties over de hele wereld. Door de superieure kwaliteit is het een betrouwbare keuze voor spelers van alle niveaus.

De Gilbert bal is ontworpen met een echt leren omhulsel, waardoor hij comfortabel aanvoelt en uitzonderlijk duurzaam is. Het gestructureerde oppervlak biedt optimale grip, zodat spelers de bal met precisie en gemak kunnen controleren.

Of je nu een ervaren speler bent of een enthousiaste beginner, de Gilbert bal is een uitstekende keuze om je vaardigheden op het veld te verbeteren. Het uitgebalanceerde ontwerp en de slijtvastheid maken het een betrouwbare bal die de tand des tijds zal doorstaan.

De Gilbert bal is ook perfect voor trainingen, dankzij het aangepaste gewicht en de afmetingen. Je kunt met maximale precisie werken aan je pass-, trap- en speeltechnieken.

Als fervente rugbysupporters weten we dat kwaliteit essentieel is voor een rugbybal. Daarom zijn we er trots op dat we met de Gilbert bal het beste product op de markt kunnen aanbieden. Je kunt er zeker van zijn dat je een product van topkwaliteit krijgt, vervaardigd met de grootste aandacht voor detail.

Met de Gilbert bal ben je klaar om het op te nemen tegen elk team op het veld. Dus wacht niet langer, haal deze must-have rugbybal in huis en maak je klaar om onvergetelijke tries te scoren!

Extra informatie

Merk Gilbert
Fabrikant SKU 48452805
Kleur allianz premier league 15s
Kleur Wit
Maat Grootte 5 - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1