Sportbal Junior Gilbert [Grootte Minigrootte]

Sportbal Junior Gilbert [Grootte Minigrootte]
€ 14,12
Geef je kind het plezier van rugby met de Gilbert kinderbal, ontworpen door het beroemde merk Gilbert voor jonge spelers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Sportbal Junior Gilbert

De Gilbert kinderbal is de ideale keuze voor beginnende jonge rugbyspelers. Het merk Gilbert staat al meer dan honderd jaar bekend om zijn kwaliteit en toewijding aan de sport. Deze junior bal is speciaal ontworpen voor kinderen die hun rugbyspel willen ontdekken of perfectioneren.

Met zijn klassieke ontwerp en felle kleur is deze bal gemakkelijk herkenbaar op het veld en zal hij het enthousiasme van jonge spelers stimuleren. De grootte en het gewicht zijn aangepast aan de morfologie van kinderen, zodat ze de bal gemakkelijk kunnen hanteren en hun technische vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Deze bal is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel duurzaam als slijtvast. Hij is ontworpen om intensief gebruik en de zwaarste omstandigheden te weerstaan, waardoor hij een betrouwbare keuze is voor trainingen en wedstrijden.

De Gilbert kinderbal is ook goedgekeurd door rugbybonden, zodat hij voldoet aan de strengste veiligheids- en prestatienormen. Ouders kunnen er dus zeker van zijn dat hun kinderen spelen met kwaliteitsuitrusting die voldoet aan de regels van het spel.

Of je kind nu een beginner of een ervaren speler is, met deze bal kunnen ze hun vaardigheden verbeteren en zich vermaken op het veld. Het is ook een uitstekende manier om rugbywaarden zoals teamwork, respect en kameraadschap te promoten.

Geef je kind de Gilbert kinderbal om hem of haar te helpen opbloeien in deze spannende en veeleisende sport. Met zijn superieure kwaliteit en gerenommeerde merk zal deze bal een veilige keuze zijn voor jonge rugbyspelers die op zoek zijn naar prestaties en plezier op het veld.

Extra informatie

Merk Gilbert
Fabrikant SKU 48452801
Kleur allianz premier league 15s
Kleur Wit
Maat Minigrootte - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1