Sportsbal Gilbert Harlequins

Sportsbal Gilbert Harlequins

€ 106,88

€ 94,27

-12%
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Sportsbal Gilbert Harlequins

Gilbert hebben de perfecte serie supporters ontworpen voor elk team dat dit jaar deelneemt aan de Gallagher Premiership.

Harlequins Rugby Club werd opgericht in het midden van de 19e eeuw en ligt net buiten Twickenham in Londen, waar ze spelen op het terrein The Stoop. Er komen duizenden fans naar de lokale wedstrijden, de sfeer is geweldig en het clubs sterke academiesysteem heeft veel belangrijke internationale spelers voortgebracht.

Gilbert heeft de Harlequins Supporter Ball ontworpen. Met zijn originele ontwerp dat opvalt door het gebruik van de belangrijkste kleuren en het logo van Harlequins, is de Supporter Ball de perfecte bal voor rugby in de achtertuin of als souvenir voor thuis om je steun te betuigen aan je favoriete team.

De Harlequins Supporter ball is verkrijgbaar in de maten 5 en 4, perfect voor het hele gezin om thuis of op vakantie het hele jaar door van te genieten.

Als je de ultieme supporter bent en op zoek bent naar het perfecte souvenir om je loyaliteit aan je favoriete club te tonen, koop dan nu de Harlequins Supporter Ball.

Beroemde voormalige spelers

  • Will Greenwood
  • Ugo Monye
  • Jason Leonard

Extra informatie

Merk Gilbert
Fabrikant SKU 48447212-25
Kleur clubsleutelhanger
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene