Bal Gilbert G-Tr4000 Rescue Ocean [Grootte  5]

Bal Gilbert G-Tr4000 Rescue Ocean [Grootte  5]

€ 36,30

€ 35,06

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Bal Gilbert G-Tr4000 Rescue Ocean

Het project Rescue Ocean werd in 2015 opgericht door Benoît Schumann. Zijn twee belangrijkste missies zijn het schoonmaken van stranden, havens en rivieren om het grote publiek te sensibiliseren en om de jongsten rechtstreeks op scholen te sensibiliseren.

In 2019 heeft de vereniging alleen al in France 33 ton afval ingezameld (56 ton wereldwijd) en hebben 2.000 kinderen hun zeezwemmersdiploma behaald.

Over de hele wereld zijn 25 filialen opgericht.

Gilbert Het bedrijf wilde zich bij deze burgerbeweging aansluiten door de bal PROJECT RESCUE OCEAN aan te bieden en door een deel van de winst aan deze vereniging te schenken en deel te nemen aan dit nobele doel. "Benoit Schumann - CEO PROJECT RESCUE OCEAN.

Gilbert heeft een speciale Project Rescue Ocean ballon ontworpen op basis van onze populaire G-TR4000 trainingsballon - een handgenaaide ballon van hoge kwaliteit. Met TRI trip technologie en een 3-laags rubberen hoes zal deze ballon uw balbehandeling verbeteren.

De nieuwe Gilbert cover met gepatenteerde driehoekige noppen zorgt voor een betere slijtvastheid en geeft de speler een betere grip op de bal.

Extra informatie

Merk Gilbert
Fabrikant SKU 48435805
Kleur charity ocean rescue
Kleur Wit
Maat Grootte 5 - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene