Rugbybal SU Agen [Grootte Minigrootte]

Rugbybal SU Agen [Grootte Minigrootte]
€ 14,12

Niet op voorraad

Beschrijving

Rugbybal SU Agen

De replica Gilbert bal van Sporting Union Agen Lot-et-Garonne is uitgerust met een synthetische latex blaas om een maximale oplading te garanderen. Deze bal wordt leeg geleverd, maar kan worden opgepompt met een eenvoudige fietspomp, of een armpomp, en een opblaasnaald die wij bij uw bestelling aanbieden.

Het is een replica van de bal die door de professionele spelers van SUALG wordt gebruikt tijdens internationale wedstrijden in het Armandie-stadion en bestaat uit vier handgenaaide panelen. Deze bal replica heeft een 3-ply cover om de vorm van de bal te behouden. Hij heeft een standaardgrip en een korrelig rubberen oppervlak.

Deze bal is officieel gelicentieerd door Gilbert / SUALG. Hij voldoet aan de CE-normen en aan de voorschriften van de World Rugby. autres Hij heeft een witte achtergrond met blauwe ellipsen en is versierd met het SUA-wapen op twee zijden en het Gilbert logo op de twee tegenoverliggende zijden.

Het is een echte rugbybal die u kunt gebruiken in uw tuin, met vrienden aan de oevers van de Garonne, maar ook en vooral voor uw rugbytrainingen en wedstrijden. De replica bal van SU Agen is inderdaad goedgekeurd voor wedstrijden.

Hij zal ook rugbybalverzamelaars aanspreken en/of uw rugbyclubhuis versieren door hem op een rugby tee te plaatsen.

Extra informatie

Merk Gilbert
Fabrikant SKU 48435601
Kleur club replica bal
Kleur Wit
Maat Minigrootte - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team SU Agen
Assortiment Replica