Ballon London Irish [Grootte Midi maat]

Ballon London Irish [Grootte Midi maat]
€ 18,15

Niet op voorraad

Beschrijving

Ballon London Irish

Het assortiment Gilbert Rugby-fans heeft unieke ontwerpen voor elk van de teams die dit jaar deelnemen aan de Gallagher Premiership Rugby.

De London Irish Rugby Club werd in 1898 opgericht door een groep Ieren die in Londen woonden. Het oorspronkelijke doel van de club was om een thuis weg van huis te creëren, zodat Ieren die in Londen woonden elkaar konden ontmoeten en ontspannen terwijl ze niet thuis warenorigine.

In 2012 verhuisden de London Irish naar hun nieuwe trainingscomplex van 12 miljoen euro, dat werd aangewezen als trainingsfaciliteit voor de Rugby World Cup en waar Pays de Galles en Fidji in de groepsfase als gastheer optraden.

Introductie van de London Irish replica bal. Deze replica bal is gebaseerd op het ontwerp van de officiële wedstrijdbal, maar is aangepast voor London Irish met hun opvallende logo en groene kleurenschema.

Als je op zoek bent naar de perfecte bal voor de grootste London Irish fan, zoek dan niet verder. Deze replica bal is ideaal om thuis te oefenen voor de training dankzij het gripvolle compound oppervlak. Bovendien betekent de synthetische latex blaas dat deze bal uitstekend lucht vasthoudt.

De replica bal is verkrijgbaar in maat 5, 4, midi en mini zodat spelers van alle leeftijden en niveaus hun ultieme clubbal kunnen proberen. Steun je favoriete club en koop de replica bal London Irish.

Extra informatie

Merk Gilbert
Fabrikant SKU 48435102
Kleur wit/groen/rood/zwart
Kleur Wit
Maat Midi maat - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team London Irish