Ballon Gilbert Control A Ball Smooth [Grootte  5]

Ballon Gilbert Control A Ball Smooth [Grootte  5]

€ 42,35

€ 40,10

-5%
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Ballon Gilbert Control A Ball Smooth

In de meest uitdagende rugbywedstrijden moeten spelers zich bewust zijn van elke situatie en klaar zijn om te reageren op alles wat hun tegenstanders hen voor de voeten werpen.

Om hun evoluerende vaardigheden te verbeteren, hebben spelers nieuwe initiatieven nodig om hun reacties te testen. Daarom heeft Gilbert in samenwerking met voormalig Springboks, Blitzbokke, Schotland en huidig skills/contact coach Montpellier, Richie Gray, het ultieme catch/pass systeem ontworpen om het bewustzijn en het vaardigheidsniveau van spelers te verhogen.

Nu voor het eerst afzonderlijk verkrijgbaar, gedragen de Control-A-Balls zich elk net iets anders. De meegeleverde ballen zijn: match, light, heavy, no grip en unstable. Het gebruik van deze verschillende ballen op verschillende momenten voor het gebruik van een standaardbal daagt de speler uit en verbetert zijn reactievermogen in wedstrijdsituaties.

Control-A-Balls zijn verkrijgbaar in maat 5.

Als je je prestaties wilt verbeteren wanneer het telt, zijn Control-A-Balls precies wat je nodig hebt om je spel dit seizoen naar een hoger niveau te tillen.

De ballen worden leeg geleverd, dus ze moeten worden opgepompt tot 9-10 psi voor optimale prestaties. Aan de onstabiele bal moet dan ook water worden toegevoegd, hieronder een gids over hoe dat moet.

Handleiding voor het voorbereiden van een onstabiele bal

  • Blaas de bal op zoals hierboven beschreven.
    Plaats de bal in een gootsteen en zorg ervoor dat de opblaasnaald aan de pomp is bevestigd.
  • Doe snel en boven de gootsteen water in de pomp, schroef het handvat vast en steek vervolgens de naald in de kogelkraan*.
  • Druk op het handvat om water in de blaas te duwen; herhaal dit proces totdat u 280 gram water aan de bal hebt toegevoegd (ongeveer 3 volledige pompen).

    Tips: Probeer de bal niet te veel te vullen. Als er te veel water is toegevoegd, kunt u dit verwijderen door de opblaasnaald in het ventiel te steken (zoals u zou doen om de bal leeg te laten lopen) en boven een gootsteen te houden met de naald op de bodem van de bal en zachtjes in de bal te knijpen om wat water te verwijderen. Controleer dan het gewicht en ga verder.

Extra informatie

Merk Gilbert
Fabrikant SKU 48432805
Kleur groen/zwart
Kleur Groen
Maat Grootte 5 - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene