Set van 20 Ballen Gilbert Atom [Grootte  5]

Set van 20 Ballen Gilbert Atom [Grootte  5]

€ 1.376,38

€ 1.069,02

-22%
Train op je best met dit pakket van 20 rugbyballen Gilbert Atom. Topkwaliteit voor optimale prestaties in elke wedstrijd.

Niet op voorraad

Beschrijving

Set van 20 Ballen Gilbert Atom

In de cruciale momenten van rugby vertrouwen spelers op de bal. Met Gilbert rugbyballen weet je dat je je alleen kunt richten op je spel en je eigen prestaties. Elke Gilbert rugbybal is gemaakt met dezelfde trots en passie, waarbij prestaties centraal staan.

DeAtom biedt niet alleen een uitstekende consistentie en de ultieme wedstrijdbeleving in alle situaties, het is waarschijnlijk onze meest vergevingsgezinde wedstrijdbal als het gaat om de nauwkeurigheid van het trappen.

Hij is voorzien van een nieuwe G-SR rubbersamenstelling voor optimale grip en onze gepatenteerde TruflightTM klep, die zorgt voor een optimale balvlucht, spin en prestaties. DeAtom is ideaal voor scholen en rugby op gemiddeld niveau clubs.

Zoals alle Gilbert rugbyballen, voldoet deze handgenaaide bal aan de mondial rugby specificatie en is direct uit de doos klaar voor gebruik.

De Atom bal is verkrijgbaar in de maten 4 en 5 met een blauwe of groene rand, afhankelijk van leeftijd en teamvoorkeur. Wij bieden ook de blauwe rand in maat 4,5, die perfect is voor de ontwikkeling van vaardigheden of de overgang van rugby junior naar rugby voor volwassenen.

Als je een wedstrijdbal wilt die ontworpen is voor uitzonderlijke prestaties in alle omstandigheden en die je spel dit seizoen naar een hoger niveau tilt, kijk dan niet verder dan deAtom Match Ball.

Extra informatie

Merk Gilbert
Fabrikant SKU 48428405-20
Kleur groene
Kleur Groen
Maat Grootte 5 - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene