Set van 10 ballen France [Grootte Midi maat]

Set van 10 ballen France [Grootte Midi maat]

€ 179,48

€ 159,01

-11%
Steun de wereldkampioenen met de France replica bal van Gilbert. Verkrijgbaar in 3 maten, voor fans van alle leeftijden!

Niet op voorraad

Beschrijving

Set van 10 ballen France

Gilbert heeft een volledige reeks Internationale Replica Ballonnen ontworpen voor een brede selectie van landen over de hele wereld.

Dit is de France replica bal. Deze replica bal is gemodelleerd naar de exacte bal die gebruikt wordt in de internationale wedstrijden van het France team, en is een ideale manier om je land te steunen in de aanloop naar de 2019 Rugby World Cup.

Het France rugbyteam doet elk jaar mee aan het zeslandentoernooi en is ook een sterke kanshebber voor de Rugby World Cup. Ze spelen in blauw en wit en staan bekend als "de blauwen".

De France Replica bal is geproduceerd met een standaard grip en rubberen oppervlak, waardoor het de perfecte rugbybal is om rond te gooien met familie en vrienden terwijl je je nummer één team steunt. Deze handgenaaide rugbybal heeft ook een synthetische latex blaas voor uitstekende luchtretentie. Dit zorgt ervoor dat de ballen bij blootstelling zo lang mogelijk opgeblazen blijven.

De France Replica bal is verkrijgbaar in maat 5, midi en mini, perfect voor volwassenen en junioren om te oefenen voor de training.

Steun je land en koop de France replica bal vandaag nog!

Extra informatie

Merk Gilbert
Fabrikant SKU 48427602-10
Kleur country replica bal
Kleur Wit
Maat Midi maat - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team France