Pak van 25 Ballen Gilbert G-TR4000 [Grootte  5]

Pak van 25 Ballen Gilbert G-TR4000 [Grootte  5]

€ 786,50

€ 654,60

-17%
Verbeter je spel met de G-TR4000 trainingsbal van Gilbert. Innovatieve driehoekige grip voor optimale controle. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Niet op voorraad

Beschrijving

Pak van 25 Ballen Gilbert G-TR4000

Training in balvaardigheid is essentieel om het spel van spelers in wedstrijden te verbeteren, zodat ze hun verbeterde prestaties kunnen laten zien wanneer het telt. Een bal waarmee spelers deze vaardigheden vóór een wedstrijd kunnen ontwikkelen, geeft hen een voorsprong op hun tegenstanders en stelt hen in staat de beslissende try te scoren wanneer het er toe doet.

De G-TR4000 handgenaaide trainingsbal is precies wat clubs, scholen, junioren en mini's nodig hebben om zich voor te bereiden op elke wedstrijdsituatie. De nieuwe TRI grip technologie heeft een gepatenteerd driehoekig grip oppervlak, een enorme stap voorwaarts in grip technologie op trainingsballen. Na uitgebreide tests heeft Gilbert aangetoond dat dit meer gedefinieerde patroon extreem duurzaam is en zorgt voor een groter contactoppervlak met de bal tijdens het hanteren. Bovendien zorgt het duurzame rubberen oppervlak ervoor dat spelers met vertrouwen de bal naar hun teamgenoten kunnen manoeuvreren.

De G-TR4000 is verkrijgbaar in de maten 5, 4 en 3 en is verkrijgbaar in navy, blauw, zwart, rood en fluro om te voldoen aan de behoeften en voorkeuren van elk team.

Als u de beste trainingsballen van premier ballenleverancier wilt ervaren, dan is de G-TR4000 de bal voor u.

Extra informatie

Merk Gilbert
Fabrikant SKU 42098005-25
Kleur fluo
Kleur Geel
Maat Grootte 5 - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene