Dames shorts Under Armour Rival fleece

Dames shorts Under Armour Rival fleece

Beginnend op: € 35,29

€ 33,43

-5%
Ga de winter in stijl tegemoet met de Rival fleece shorts vanUnder Armour, voor ongeëvenaarde warmte en comfort.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,29

€ 33,43

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames shorts Under Armour Rival fleece

Ontdek comfort en prestaties met de damesshort Under Armour Rival Fleece. Dit product is de perfecte keuze voor actieve vrouwen die op zoek zijn naar een kledingstuk dat zowel stijlvol als functioneel is. Met het wereldberoemde merk Under Armour ben je verzekerd van superieure kwaliteit en geavanceerde technologie om je bij al je activiteiten te begeleiden.

De Under Armour Rival Fleece damesshorts zijn ontworpen om ongeëvenaard comfort te bieden. Ze zijn gemaakt van fleecestof van hoge kwaliteit, voelen zacht aan en zijn warm en comfortabel. Bovendien zijn ze voorzien van Moisture Transport System-technologie die transpiratie van de huid afvoert, zodat je droog en comfortabel blijft tijdens je meest intensieve workouts.

Deze shorts zijn niet alleen comfortabel, ze bieden ook veel bewegingsvrijheid. Dankzij de slanke pasvorm en de stretchstof kun je gemakkelijk en zonder ongemak bewegen. Je kunt je dus volledig concentreren op je workouts zonder je zorgen te hoeven maken over je outfit.

De Under Armour Rival Fleece damesshorts zijn ook zeer veelzijdig. Of je nu binnen of buiten traint, deze shorts zijn je ideale bondgenoot. De elastische tailleband met trekkoord zorgt voor een perfecte pasvorm, terwijl je kleine spullen veilig kunt opbergen in de zijzakken.

Naast de technische prestaties ziet deze short er ook geweldig uit. Met het Under Armour logo op de broekspijp en de vrouwelijke snit voegt hij een vleugje stijl toe aan je sportkleding. Je kunt ze alleen dragen of combineren metautres Under Armour voor een complete en trendy look.

Kortom, de Under Armour Rival Fleece damesshorts zijn een must-have keuze voor actieve vrouwen die comfort, prestaties en stijl willen combineren. Met hun ongeëvenaarde kwaliteit en geavanceerde technologie helpen ze je je grenzen te verleggen en je doelen te bereiken. Wacht niet langer en trakteer jezelf op deze shorts van het beroemde merk Under Armour voor nog effectievere en leukere workouts.

Extra informatie

Merk Under Armour
Fabrikant SKU 1376257-001
Kleur zwart/wit
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene