Set van 40 trainingsbekers adidas

Set van 40 trainingsbekers adidas
€ 25,21
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 2 of 4 dagen

Beschrijving

Set van 40 trainingsbekers adidas
  • ✔ HOGE KWALITEIT: GSI Mini Soccer kegels zijn gemaakt van sterk thermoplastisch polymeer en lage dichtheid polyethyleen (LDPE), dat zacht en flexibel is en de kegels onbreekbaar maakt. Deze kegels zijn sterk en duurzaam en stuiteren terug van het vertrappen, schoppen en verpletteren seizoen na seizoen.
  • ✔ HIGH VISIBILITY COLORS: Heldere, gemakkelijk te zien kleuren waaronder rose, groen, rood, blauw, oranje, wit, geel met UV-bescherming om alles te markeren op het veld, court, sportschool, baan, zijlijnen of parkeerplaats. Een geweldig cadeau-idee voor kinderen, coaches, atleten of iedereen die van sport houdt!
  • ✔ 1.5X MEER VOOR UW GELD: GSI's Mini Saucer kegels bieden een opwindend voorstel aan elke koper. We krijgen ongeveer 1,5X meer mini schotel kegels voor de kosten van regelmatige schotel kegels terwijl het gebruik van ongeveer 0,75X de ruimte die door regelmatige schotel kegels. Een perfecte mix van ruimte- en kostengebruik!
  • ✔ GOED VOOR UW HOUDER: Ontworpen in India, gemaakt voor de wereld. GSI is een "factory to consumer" merk dat onnodige "tussenpersoon" kosten effectief heeft weggesneden terwijl het producten van hoge kwaliteit op de wereldmarkt brengt tegen uitstekende prijzen.
  • THE BOX : Als onderdeel van deze bestelling, ontvangt u een pak van 40 GSI Mini Saucer kegels die 5 inch in diameter en 1,4 inch hoog zijn, samen met een schouderriem. De Mini Saucer cones komen in verschillende heldere kleuren, en u kunt een van de kleuren rood, blauw, groen, wit, rose, oranje en geel winnen.

Extra informatie

Merk adidas
Fabrikant SKU 102020
Kleur veelkleurig
Kleur Kleurrijk
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene