Dames fleece hoodie Under Armour Rival

Dames fleece hoodie Under Armour Rival

Beginnend op: € 55,46

€ 50,24

-9%
Ontdek het ultieme comfort met de Under Armour Rival fleece hoodie voor dames - hét merk voor sportvrouwen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,46

€ 50,24

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames fleece hoodie Under Armour Rival

De Under Armour Rival dames fleece hoodie is een must-have voor alle sportsters die op zoek zijn naar comfort en stijl. Dit sweatshirt is ontworpen door het wereldberoemde merk Under Armour en combineert prestaties en elegantie tot in de perfectie.

Dit sweatshirt is gemaakt van een mix van katoen en polyester en biedt een onvergelijkbare zachtheid en warmte. De nauwsluitende snit vormt zich perfect naar de vorm van je lichaam, zodat je vrij kunt bewegen tijdens je trainingen of dagelijkse activiteiten. De capuchon met trekkoord biedt je extra bescherming tegen de elementen, terwijl de geribde manchetten en zoom voor een goede pasvorm zorgen.

Of je nu traint of gewoon lekker thuis bent, het Under Armour Rival sweatshirt houdt je comfortabel en stijlvol. Het Under Armour logo op de borst geeft dit veelzijdige sweatshirt een moderne, sportieve touch.

Als vrouw is het belangrijk om je comfortabel te voelen in je kleding, vooral als je actief bent. Daarom heeft Under Armour dit sweatshirt speciaal voor vrouwen ontworpen, rekening houdend met hun behoeften en voorkeuren. Het is perfect voor intensieve trainingen, wandelingen in de buitenlucht of zelfs een ontspannen dagje thuis.

De Under Armour Rival fleece hoody voor dames is verkrijgbaar in verschillende modieuze kleuren en is een perfecte keuze voor elke gelegenheid. Of je nu een volleerd atleet bent of gewoon een fashionista, dit sweatshirt zal zeker voldoen.

Vertrouw op de kwaliteit en het vakmanschap vanUnder Armour en voeg deze fleece hoody vandaag nog toe aan je garderobe. Hij gaat overal met je mee en houdt je altijd comfortabel en stijlvol. Mis dit must-have sweatshirt voor dames van Under Armour niet.

Extra informatie

Merk Under Armour
Fabrikant SKU 1369855-010
Kleur antraciet grijs/zwart/grijs mod
Kleur Grijs
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten