Landen / Nations

Ontdek onze exclusieve selectie rugbyproducten voor de wereldberoemde nationale teams, waaronder shorts, truien, truien, sjaals en nog veel meer. Rust jezelf uit om je favoriete team te steunen!

De nationale teams

Nationale rugbyteams vertegenwoordigen de elite van de sport in hun respectievelijke landen en ze nemen deel aan een aantal grote internationale toernooien zoals het 6 Nations toernooi. Aan dit legendarische toernooi doen de beste nationale teams van Europa mee, waaronder France, Angleterre, Schotland ,Italie, Irlande en Pays de Galles met spelers als Antoine Dupont, Johnny Wilkinson...Op dit toernooi spelen grootmachten zoalsAngleterre, die niet alleen het toernooi meermaals hebben gewonnen, maar ook de Wereldbeker opeisten in 2003. Aan de andere kant hebben we ook machtige landen die het rugby al vele jaren domineren en vooral geconcentreerd zijn op het zuidelijk halfrond. Het bekendste toernooi is Rugby Championship, dat meestal plaatsvindt in de landen met de meeste ruimte om deze toernooien in de beste omstandigheden te organiseren. Dit toernooi wordt tot leven gebracht door teams van een ongelooflijk kaliber zoals Nieuw-Zeeland, Australie, Afrique du Sud, en Argentine sinds 2012.

Uiteindelijk overtreffen deze landen zichzelf door deze toernooien om hun spelniveau zo hoog mogelijk te krijgen, zodat ze klaar zijn als het nodig is. Aarzel dus niet om onze website te bezoeken om meer te weten te komen over onze producten!