Sweatshirt Gilbert Pro Warmup

Sweatshirt Gilbert Pro Warmup

Beginnend op: € 64,53

€ 57,80

-10%
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 64,53

€ 57,80

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sweatshirt Gilbert Pro Warmup

Tijdens de warming-up moeten de spelers klaar zijn voor de wedstrijd, zowel fysiek als mentaal. Dit vereist kleding die efficiëntie en kwaliteit biedt om ervoor te zorgen dat de drager het veld kan betreden en zijn stempel op de wedstrijd kan drukken empreinte.

Gilbert heeft met zijn leveranciers samengewerkt om een product van hoge kwaliteit te ontwerpen waarin prestaties centraal staan. Voor gebruik op en naast het veld is de Pro Warm Up Top een must voor alle spelers, die warmte en comfort biedt. De top maakt gebruik van een technische stof om de bewegingsvrijheid te behouden die essentieel is voor de voorbereiding op de wedstrijd van het seizoen.

De naden zijn versterkt, wat perfect is voor opwarmoefeningen, en het eenlaagse, waterafstotende karakter zorgt voor bescherming tegen winterse omstandigheden zonder dat een jas nodig is.

De Pro warming-up top is gemaakt met een ademende stretchstof en een stretchkraag voor gemakkelijk uittrekken.

De Pro Warm Top Up is geschikt voor alle spelniveaus en is verkrijgbaar in zwart of marineblauw, in maten van S tot 3XL, voor een professionele en stijlvolle look op en naast het veld.

Als u op zoek bent naar een eersteklas product dat comfort biedt zonder dat er iets in de weg zit voor een wedstrijd, dan is de Pro Warm Up Top nu voor u beschikbaar.

Samenstelling: 100% Polyester: Interlock 75D met TPU-membraan

Extra informatie

Merk Gilbert
Fabrikant SKU 8150370
Kleur donkere marine
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Pro