Enkelbrace rechts Zamst Filimista

Enkelbrace rechts Zamst Filimista

Beginnend op: € 45,38

€ 39,97

-12%
Bescherm je enkels met de nieuwe Filmista enkelbrace van Zamst - dun, licht en sterk, zodat je zonder zorgen weer kunt sporten.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 45,38

€ 39,97

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Enkelbrace rechts Zamst Filimista

De Zamst New - Filmista Enkelbandage - S - Straight is de perfecte oplossing om enkelblessures te voorkomen en weer veilig te kunnen sporten. Ontworpen door het gerenommeerde merk Zamst, biedt deze slanke, lichtgewicht en duurzame enkelbandage optimale ondersteuning voor je rechterenkel.

Dankzij de innovatieve technologie ondersteunt de Filmista enkelbrace je enkel effectief zonder je te beperken in je bewegingsvrijheid, zodat je vol vertrouwen kunt trainen en spelen. Met deze enkelbandage kun je afscheid nemen van veelvoorkomende enkelblessures zoals verstuikingen en verrekkingen.

Of je nu een professionele sporter of een gepassioneerde sportliefhebber bent, de Zamst New - Filmista Enkelbandage is een essentieel onderdeel om ervoor te zorgen dat je enkel beschermd is en optimaal presteert. Het ergonomische ontwerp past zich perfect aan je voet aan voor optimaal comfort en een lichtgewicht gevoel tijdens je sportactiviteiten.

Naast het voorkomen van blessures is deze enkelbrace ook ideaal voor de terugkeer naar sport na een enkelblessure. Hij biedt therapeutische ondersteuning voor een snellere genezing rapide en een soepelere terugkeer naar de training.

Laat enkelblessures je er niet van weerhouden om je favoriete sport te beoefenen. Kies voor de Zamst New - Filmista enkelbrace en profiteer van een beschermde, lichtgewicht en weerbare enkel voor zorgeloos sporten. Bestel nu en kies voor prestatie en veiligheid met Zamst.

Extra informatie

Merk Zamst
Fabrikant SKU 670201
Kleur Zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene