Kindertrui Italië Rugby FIR Merch RWC

Kindertrui Italië Rugby FIR Merch RWC

Beginnend op: € 71,59

€ 65,67

-8%
Rust je jonge rugbyfan uit met het Italie FIR RWC kindertruitje van Macron. Het perfecte cadeau voor kleine rugbyfans.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 71,59

€ 65,67

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kindertrui Italië Rugby FIR Merch RWC

HetItalie rugbytruitje voor kinderen, officieel gelicenseerd door de FIR en ontworpen door Macron, is een must-have voor alle jonge rugbyfans. Dit shirt is perfect voor kinderen die hun steun willen betuigen aan hun favoriete team tijdens de Rugby World Cup wedstrijden.

Met zijn elegante ontwerp en levendige kleuren is dit shirt zowel functioneel als stijlvol. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt optimaal comfort en zorgt voor veel bewegingsvrijheid op het veld. Of je nu rugby speelt met vrienden of hetItalie team aanmoedigt vanaf de tribune, dit shirt is geschikt voor alle activiteiten.

Het FIR-logo en het merklogo van Macron staan trots op dit shirt, wat getuigt van authenticiteit. Jonge fans kunnen hun trots op hun team en hun passie voor rugby laten zien.

Het shirt is speciaal ontworpen voor kinderen, met een snit junior die zich perfect aanpast aan hun lichaamsvorm. Het is verkrijgbaar in verschillende maten en dus geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Of het nu voor een verjaardag, Kerstmis of gewoon als cadeau is, dit shirt is een ideaal cadeau voor elke jonge rugbyfan.

Dus wacht niet langer en geef je kind hetItalie rugbyteamshirt, het officiële FIR-shirt gemaakt door Macron. Met dit shirt is je kind klaar om zijn of haar favoriete team te steunen op de volgende Rugby World Cup en zijn of haar passie voor deze legendarische sport uit te leven. Dus ga je gang en voeg het nu toe aan je winkelmandje!

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 58564025
Kleur grijs/wit
Kleur Grijs
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Team Italie Rugby