Sweatshirt kindercapuchon Pays de Galles Rugby XV Merch RWC Country. 2023

Sweatshirt kindercapuchon Pays de Galles Rugby XV Merch RWC Country. 2023

Beginnend op: € 59,49

€ 53,60

-10%
Ongelooflijke hoodie junior in de kleuren van Pays de Galles Rugby XV, perfect voor jonge rugbyfans!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 59,49

€ 53,60

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sweatshirt kindercapuchon Pays de Galles Rugby XV Merch RWC Country. 2023

De Pays de Galles Rugby XV Merch RWC Country. 2023 zip-up hoody voor kinderen is een must-have kledingstuk voor alle jonge rugbyfans. Ontworpen door het wereldberoemde sportmerk Macron, combineert deze sweater perfect comfort, stijl en een passie voor rugby.

Deze hoody is ideaal voor kinderen tussen 8 en 14 jaar en is perfect om hun steun te betuigen aan het Pays de Galles nationale rugbyteam tijdens de 2023 Rugby World Cup. Met zijn stijlvolle ontwerp en officiële Pays de Galles Rugby XV-logo is deze sweater een must-have voor alle jonge rugbyfans.

Deze hoody met rits is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt comfortabel en zacht aan. Het heeft ook een praktische ritssluiting voor gemakkelijk aan- en uittrekken, en een capuchon om kou en regen buiten te houden tijdens het trainen of spelen.

Of je nu naar school gaat, met vrienden speelt of met het gezin naar een wedstrijd kijkt, deze zip-up hoodie is de perfecte keuze voor elke jonge rugbyfan. Het is ook perfect als cadeau voor een kind dat dezelfde passie voor rugby deelt.

Mis de kans niet om je steun te betuigen aan het Pays de Galles nationale rugbyteam met deze zip-up hoodie voor kinderen van Macron. Verkrijgbaar in maat junior, geschikt voor kinderen van alle leeftijden en een ideale keuze voor alle rugbygerelateerde gelegenheden. Voeg hem nu toe aan je sportgarderobe en maak deel uit van de gemeenschap van gepassioneerde rugbyfans.

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 58564001
Kleur rood
Kleur Rood
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Team Pays de Galles