Sweater met volledige rits Macron RWC 2022 Frankrijk

Sweater met volledige rits Macron RWC 2022 Frankrijk

Beginnend op: € 69,58

€ 40,13

-42%
Het Macron RWC 2022 France sweatshirt met volledige rits, voor rugbyfans die hun team in stijl en comfort willen steunen.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 69,58

€ 40,13

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sweater met volledige rits Macron RWC 2022 Frankrijk

Het Macron RWC 2022 France full zip sweatshirt is een must-have voor alle rugbyfans en fans van het France team. Dit sweatshirt is gemaakt door het beroemde merk Macron en is ontworpen om optimaal comfort te bieden terwijl het de kleuren van je favoriete team uitstraalt.

Of je nu op het veld staat of het team vanaf de tribune steunt, dit sweatshirt houdt je warm en droog dankzij de droge stof rapide en vochtregulerende technologie. Bovendien kun je het sweatshirt dankzij de volledige ritssluiting gemakkelijk aan- en uittrekken, waardoor het een ideale keuze is voor trainingen en wedstrijden.

Het sweatshirt heeft ook een stijlvol ontwerp, met het Macron merklogo geborduurd op de borst en de beroemde haan van het team van France op de arm. De kleurencombinatie blauw, wit en rood is een perfect eerbetoon aan de nationale kleuren en zal zeker in het oog springen.

Dit sweatshirt is niet alleen comfortabel en goed ontworpen, het is ook duurzaam en slijtvast. Het is gemaakt om lang mee te gaan, of het nu voor intensief gebruik op het veld is of voor dagelijks gebruik. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden, waardoor het een praktische keuze is voor mensen die altijd onderweg zijn.

Of je nu een fervent rugbyspeler bent of een die-hard fan van het France team, het Macron RWC 2022 France sweatshirt met volledige rits is een must-have aanvulling op je garderobe. Bestel hem nu en laat zien dat je het team steunt op de volgende Rugby World Cup in 2022. Allez les Bleus !

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57128035
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment RWC