Hoed met pompon Macron RWC France 2023 Toulouse

Hoed met pompon Macron RWC France 2023 Toulouse

Beginnend op: € 24,20

€ 16,40

-32%
Steun het France rugbyteam in stijl met onze Macron beanie met pompom, perfect voor de 2023 RWC op Toulouse.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 24,20

€ 16,40

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoed met pompon Macron RWC France 2023 Toulouse

Ben je een fervent supporter van het France rugbyteam en wil je je steun betuigen voor de volgende Rugby World Cup in 2023? Kijk dan niet verder dan deze beanie met pompon Macron RWC France 2023 Toulouse!

Gemaakt door het sportmerk Macron, is deze muts zowel stijlvol als praktisch. Dankzij de afneembare pompon kun je hem dragen zoals je wilt, terwijl het op de voorkant geborduurde RWC-logo France 2023 ervoor zorgt dat look zowel sportief als patriottisch is.

De pet heeft ook de kleuren van Toulouse, de gaststad van de wedstrijd, in diepblauw en felrood. Perfect om je favoriete team te steunen tijdens wedstrijden, op de tribune of voor de televisie.

Deze muts is ontworpen voor rugbyfans en is zowel warm als comfortabel, ideaal voor die koude winterdagen. Of je nu speelt of gewoon je team steunt, je hoofd blijft warm met deze kwaliteitspet.

Dus ga je gang en laat zien dat je trots bent op het France rugbyteam met deze pompon beanie Macron RWC France 2023 Toulouse. Het is ook het perfecte cadeau voor alle rugbyfans in je leven. Mis dit must-have accessoire voor de volgende Rugby World Cup niet!

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127522
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment RWC