Hoed met pompon Macron RWC France 2023 Marseille

Hoed met pompon Macron RWC France 2023 Marseille

Beginnend op: € 24,20

€ 14,88

-39%
Vertegenwoordig met trots je passie voor rugby met de Macron pet in de kleuren van France 2023, met pompon en esprit van Marseille.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 24,20

€ 14,88

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoed met pompon Macron RWC France 2023 Marseille

De Macron RWC France 2023 Marseille beanie met pompon is een must-have voor alle rugbyfans. Gemaakt door het beroemde Italiaanse merk Macron, is deze muts zowel een modeaccessoire als een symbool van trots voor fans van het France rugbyteam.

De muts is gemaakt van hoogwaardige materialen en is warm, zacht en comfortabel om te dragen. Het stijlvolle, moderne ontwerp is perfect om je outfit compleet te maken bij rugbywedstrijden of voor dagelijks gebruik in de winter.

De muts is voorzien van een pompon in de kleuren van France, met het officiële logo van de 2023 Rugby World Cup, die wordt gehouden op France. Het is de perfecte manier om je steun te betuigen aan het nationale team en je enthousiasme voor dit grote sportevenement.

De Macron RWC France 2023 Marseille pom-pom beanie is ook een uitstekend cadeau voor rugbyfans. Of het nu voor een verjaardag, Kerstmis of een andere gelegenheid is, deze muts zal zeker gewaardeerd worden door de ontvanger.

Wacht dus niet langer en voeg deze pet toe aan je collectie rugbyproducten of geef hem cadeau aan een geliefde. Je zult niet teleurgesteld zijn door de kwaliteit en stijl van deze beanie Macron, die ongetwijfeld een must-have zal zijn voor de volgende Rugby World Cup in 2023 op France. Allez les Bleus!

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127513
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment RWC