Hoed met pompon Macron RWC France 2023 Paris

Hoed met pompon Macron RWC France 2023 Paris

Beginnend op: € 24,20

€ 14,88

-39%
Steun het France rugbyteam in stijl met deze beanie met pompom Macron, een must-have voor het RWC 2023 in Parijs!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 24,20

€ 14,88

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoed met pompon Macron RWC France 2023 Paris

De Macron RWC France 2023 Paris beanie met pompon is een must-have voor alle rugbyfans en liefhebbers van France. Ontworpen door het beroemde merk Macron, is deze beanie de perfecte keuze om je steun te betuigen aan het France rugbyteam op de 2023 Rugby World Cup in Parijs.

Deze beanie is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel comfortabel als duurzaam. Het strakke, moderne ontwerp is voorzien van de iconische France kleuren, met de beroemde Franse haan en het 2023 Rugby World Cup logo. Het kwastje aan de bovenkant voegt een extra vleugje stijl toe.

Of je de wedstrijd nu live in het stadion of thuis bekijkt, deze beanie houdt je warm terwijl je je passie voor rugby en je steun voor het France team laat zien. Hij is ook ideaal voor koude winterdagen, of je nu door de stad wandelt of buiten traint op session.

Deze beanie met pompon Macron RWC France 2023 Paris is ook een geweldig cadeau voor elke rugbyfan. Geef hem aan een vriend of familielid om samen de Rugby World Cup te vieren op France. Hij is ook perfect voor verzamelaars van rugby merchandise.

Wacht niet langer met het kopen van je muts met pompon Macron RWC France 2023 Paris en sluit je aan bij de community van gepassioneerde rugbyfans op France. Bestel nu en laat met trots je steun zien aan het France team op de 2023 Rugby World Cup in Parijs. Allez les Bleus!

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127511
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment RWC