Cap Macron RWC France 2023 Bordeaux

Cap Macron RWC France 2023 Bordeaux

Beginnend op: € 20,17

€ 12,56

-38%
Laat je trots op Rugby en France zien met de Macron RWC 2023 Cap Bordeaux. Voeg hem nu toe aan je collectie!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 20,17

€ 12,56

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Cap Macron RWC France 2023 Bordeaux

De Macron RWC France 2023 Bordeaux pet is de ideale keuze voor rugbyfans die gepassioneerd zijn door het Franse nationale team. Ontworpen door het Italiaanse merk Macron, is deze pet de perfecte combinatie van stijl en comfort voor je trainingen, wedstrijden en het dagelijks leven.

Het ontwerp van deze pet is geïnspireerd op het shirt dat het France team draagt op de 2023 Rugby World Cup, die zal worden gehouden op France. De kleur bordeaux, emblematisch voor de stad Bordeaux, wordt benadrukt door het France teamlogo dat in het wit op de voorkant van de cap is geborduurd. Een discrete maar elegante herinnering aan je steun voor het Franse nationale team.

De pet Macron RWC France 2023 Bordeaux is gemaakt van katoen van hoge kwaliteit en biedt optimaal comfort en ademend vermogen. Dankzij de gespverstelling aan de achterkant kun je hem perfect aan je hoofd aanpassen. Zo kun je hem de hele dag dragen zonder ongemak.

Of je nu een fervent rugbyspeler bent of gewoon fan van het team France, deze pet is een must-have in je sportkledingcollectie. Het zal je trotse metgezel zijn tijdens trainingen en wedstrijden, en je kunt er je steun mee betuigen aan het nationale team.

Het merk Macron staat bekend om zijn toewijding aan sport en zijn kwaliteitsproducten. De Macron RWC France 2023 Bordeaux pet is geen uitzondering en is gegarandeerd bestand tegen de tand des tijds. Je kunt hem met trots dragen tijdens de komende rugbywedstrijden en daarbuiten.

Wacht dus niet langer en voeg de Macron RWC France 2023 Bordeaux cap toe aan je winkelmandje. Een must-have voor alle fans van het France rugbyteam en een essentieel accessoire om je steun te betuigen tijdens de volgende Rugby World Cup. Trakteer jezelf op een stukje geschiedenis met deze pet, nu te koop. Allez les Bleus!

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127503
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment RWC