Hoed met pompon Macron RWC France 2023

Hoed met pompon Macron RWC France 2023

Beginnend op: € 24,20

€ 14,88

-39%
Laat je steun zien voor France en rugby met de Macron RWC 2023 pom pom beanie. Kwaliteitsontwerp van Macron.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 24,20

€ 14,88

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoed met pompon Macron RWC France 2023

De beanie met pompon Macron RWC France 2023 is de perfecte keuze voor alle rugbyfans op France! Met zijn stijlvolle ontwerp en gerenommeerde merk, Macron, is deze beanie een echte must-have om je steun te betuigen aan het France rugbyteam op de 2023 Rugby World Cup.

Deze beanie is gemaakt van hoogwaardige materialen en houdt je warm en comfortabel tijdens buitenwedstrijden of als support van thuis. De toegevoegde pompon geeft de muts een extra vleugje stijl, waardoor het een trendy accessoire is voor alle modeliefhebbers.

Het officiële Macron logo en de Franse vlag geborduurd op de voorkant van de muts laten zien dat je trots bent op het nationale rugbyteam. Of je de wedstrijd nu zelf bijwoont of thuis bekijkt, deze pet is een geweldige manier om je passie voor de sport en je steun voor het team te laten zien.

Als gerenommeerd Italiaans merk staat Macron bekend om zijn kwaliteit en toewijding aan sport. Met deze pet ben je verzekerd van een product van topkwaliteit dat de tand des tijds zal doorstaan en je zal vergezellen naar toekomstige Rugby World Cups.

Trakteer jezelf of een rugby-liefhebbende vriend of familielid dus op deze beanie met pompon Macron RWC France 2023. Het is een perfect cadeau voor elke gelegenheid en een geweldige manier om je steun te betuigen aan het France rugbyteam op de wereldbeker van 2023. Allez les Bleus !

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127317
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment RWC