Handschoenen Macron RWC France 2023

Handschoenen Macron RWC France 2023

Beginnend op: € 22,18

€ 12,82

-42%
Kies voor uitmuntendheid met Macron RWC France 2023 handschoenen, ontworpen voor rugbyliefhebbers die op zoek zijn naar prestaties.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 22,18

€ 12,82

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Handschoenen Macron RWC France 2023

De Macron RWC France 2023 handschoenen zijn de perfecte keuze voor alle rugbyfans die hun steun willen betuigen aan het France team op het WK 2023. Deze handschoenen van het Italiaanse merk Macron zijn speciaal ontworpen voor rugbyspelers, met een focus op kwaliteit en prestaties.

Deze handschoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een uitzonderlijke grip voor meer nauwkeurigheid bij het passen en schieten. Het elegante, moderne ontwerp met is voorzien van de iconische kleuren van het France team, met de Franse haan trots gedrukt op de rug van de hand.

De Macron RWC France 2023 handschoenen zijn ook zeer comfortabel om te dragen dankzij de ademende stof, die transpiratievocht afvoert en de handen droog houdt tijdens het sporten. Ze bieden ook extra bescherming met padding rond de knokkels, voor meer veiligheid tijdens fysiek contact op het veld.

Of je nu een fervent rugbyspeler bent of een trouwe supporter van het France team, deze handschoenen zijn een must-have voor alle rugbyfans. Ze zijn de perfecte keuze om je steun te betuigen aan het nationale team op het WK 2023, maar ook om je prestaties op het veld te verbeteren.

Mis de kans niet om deze handschoenen Macron RWC France 2023 te kopen en maak deel uit van het winnende team. Door hun kwaliteit, comfort en design zijn ze een onmisbaar accessoire voor alle rugbyfans. Wacht dus niet langer, voeg ze nu toe aan je winkelmandje en maak je klaar om het France team te steunen op het WK 2023!

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127312
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment RWC