sjaal Macron RWC France 2023

sjaal Macron RWC France 2023

€ 20,17

€ 12,56

-38%
Laat je steun zien aan het France rugbyteam met de stijlvolle Macron RWC 2023 sjaal. Blijf warm en stijlvol op en naast het veld.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

sjaal Macron RWC France 2023

De Macron RWC France 2023 sjaal is een must-have voor alle rugbyfans op France. Gemaakt door het beroemde Italiaanse merk Macron, is deze sjaal een eerbetoon aan het Franse rugbyteam en hun deelname aan de 2023 Rugby World Cup. Of je nu een fervente supporter bent of gewoon een rugbyfan, deze sjaal is het perfecte accessoire om je steun te betuigen aan het France team.

Gemaakt van een zachte, warme stof houdt deze sjaal je warm tijdens de meest intense wedstrijden. De levendige kleuren van France en het logo van het rugbyteam zijn perfect weergegeven op de sjaal, waardoor het een echt symbool van trots en patriottisme is.

Of je nu bij een live wedstrijd bent of thuis kijkt, deze sjaal is de perfecte manier om je steun te betuigen aan het France team. Je kunt hem ook elke dag dragen om je outfit een sportief tintje te geven.

Deze Macron RWC France 2023 sjaal is ook een uitstekend cadeau voor elke rugbyfan. Of het nu voor een verjaardag, Kerstmis of een andere speciale gelegenheid is, deze sjaal zal door alle rugbyfans worden gewaardeerd.

Dus sluit je aan bij de menigte Franse fans en laat je steun zien met deze sjaal Macron RWC France 2023. Draag hem met trots en maak je klaar om ons nationale team aan te moedigen voor de Rugby World Cup 2023!

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127038
Kleur koninklijk blauw/rood
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment France