Bal Stade Français [Grootte  5]

Bal Stade Français [Grootte  5]
€ 22,18
Bekijk onze Gilbert bal van Stade Français, met de spectaculaire kleuren van de iconische club uit het 16e arrondissement van Parijs! Verkrijgbaar in volwassen maten en mini-maten.

Niet op voorraad

Beschrijving

Bal Stade Français

Het Gilbert Rugby fan assortiment biedt dit jaar unieke ontwerpen voor de Franse rugby clubs.

Stade Français is een bekende rugbyclub uit het 16e arrondissement van Parijs. In vergelijking metautres clubs is Stade Français relatief nieuw, nadat het in 1995 werd opgericht door de vereniging van Stade Français en CASG Paris. Na moeilijkheden in 2011 werd de club in 2015 herboren en won drie wedstrijden op rij, waarna de Top 14 werd gewonnen.

Dit is het Stade Français supportersbal. Een perfecte aanvulling voor elk gezin met een passie voor Stade Français, deze bal is voorzien van de spectaculaire roze kleuren waar de club bekend om staat.

Uitgerust met een synthetische latex blaas en gemaakt van een 3-ply backing materiaal, heeft deze bal een uitstekende luchtretentie en vorm voor optimale mogelijkheden bij het trappen met vrienden of het posten thuis.

De Stade Français fan bal is verkrijgbaar in maat 5 en Mini voor volwassenen en junioren om dit seizoen in de zon van te genieten.

Extra informatie

Merk Gilbert
Fabrikant SKU 48441505
Kleur club supportersbal
Kleur Wit
Maat Grootte 5 - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Stade Français