Bal Gilbert Kinetica [Grootte  5]

Bal Gilbert Kinetica [Grootte  5]
€ 129,07
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 8 dagen

Beschrijving

Bal Gilbert Kinetica

Als u op zoek bent naar een wedstrijdbal van hoge kwaliteit die topprestaties levert tegen een redelijke prijs, dan is onze nieuwe Kinetica wedstrijdbal de bal voor u. Een evolutie van onze populaire Revolution wedstrijdbal X, de vernieuwde Kinetica is een wedstrijdbal van hoge kwaliteit die spelers aanmoedigt om op hun best te presteren.

In de zwaarste omstandigheden is het essentieel dat spelers een wedstrijdbal hebben waarop ze kunnen vertrouwen. Gilbert heeft een G-X rubber oppervlak ontwikkeld met een standaard grip waarmee spelers de bal onder alle omstandigheden kunnen dragen. Zoals alle Gilbert wedstrijdballen bevat de Kinetica onze unieke elliptische Truflight™ klep om een optimale vlucht en spin te garanderen.

Het hoogwaardige zwarte en donkerblauwe ontwerp bevat de kenmerkende Gilbert Ellipse, waarmee Gilbert als de toonaangevende bal in het wereldrugby sinds 1823 wordt getoond.

Alleen verkrijgbaar in maat 5, senior- en clubspelers die hun spel naar het hoogste niveau willen tillen hoeven niet verder te kijken dan de Kinetica die Gilbert heeft ontwikkeld - de beste wedstrijdbal voor clubrugby.

De met de hand genaaide bal voor senioren en clubs is goedgekeurd door Rugby'sAngleterre en is voorgedraaid om een hoge kwaliteit te garanderen.

Extra informatie

Merk Gilbert
Fabrikant SKU 48428105
Kleur grijs/zwart
Kleur Grijs
Maat Grootte 5 - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten