Rugbyhelm voor kinderen Gilbert Falcon 200

Rugbyhelm voor kinderen Gilbert Falcon 200

Beginnend op: € 34,28

€ 29,16

-15%

Niet op voorraad

Beschrijving

Rugbyhelm voor kinderen Gilbert Falcon 200

Bent u op zoek naar de beste prijs-kwaliteitverhouding voor uw rugbyhoofdbeschermer junior? Laat ons u voorstellen aan Falcon 200. Onze populairste en voordeligste junior hoofdbeschermer, de Falcon 200 is een redelijk geprijsde hoofdbeschermer met veel functies en voordelen om uw kinderen veilig te houden tijdens het rugbyen.

Speciaal ontwikkeld voor rugby junior, de Falcon 200 hoofdbeschermer is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is geschikt voor alle spelniveaus met zijn flexibele 3D-ontwerp en zeshoekige vulling die topprestaties biedt tegen een ongelooflijke prijs-kwaliteitverhouding.

Bij het coördineren van het spel met je team zijn aandacht en communicatie van het grootste belang. De Falcon 200 headset is lichtgewicht en voorzien van verzonken oorstukken om het gehoor en de vrijheid te optimaliseren, zodat de ervaring van de spelers nooit gehinderd wordt door het spel.

Daarom heeft de Falcon 200 helm een mesh voering poly waardoor hij zacht en luxueus aanvoelt. Het ventilatiesysteem zorgt voor een koele luchtstroom rond het hoofd om oververhitting te voorkomen. Bovendien kan het hoofddeksel dankzij het uitbreidbare vetersluitsysteem worden aangepast aan alle vormen en maten.

Maten variëren van peuter tot groot kind en de beschikbare kleuren zijn: zwart/groen, royal, volt groen, zwart/zilver, fizz groen en elektrisch blauw. Als u op zoek bent naar een voordelige hoofdbeschermer junior dan heeft u die gevonden met Falcon 200.

Extra informatie

Merk Gilbert
Fabrikant SKU 8552530
Kleur rood
Kleur Rood
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Assortiment Falcon

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten