Rugby helm Gilbert Falcon 200

Rugby helm Gilbert Falcon 200

Beginnend op: € 40,33

€ 37,63

-7%
Ontdek de Rugby helm Gilbert Falcon 200, een betaalbare rugby hoofdbeschermer met een groot aantal functies en voordelen.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 40,33

€ 37,63

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Rugby helm Gilbert Falcon 200

Als je op zoek bent naar de beste rugbyhoofdbeschermer voor een betaalbare prijs, dan heb je die zojuist gevonden. De Gilbert Falcon 200 hoofdbeschermer zit boordevol functies en voordelen, maar tegen een zeer betaalbare prijs.

Wanneer je rugby speelt, wil je je alleen op het spel concentreren, zonder je zorgen te maken over je uitrusting. De speciaal voor rugby ontworpen Falcon 200 hoofdbeschermer geeft je volledig vertrouwen wanneer je het veld op stapt.

Het flexibele 3D-ontwerp en de zeshoekige padding met verzonken oorstukken zorgen voor een sterke verdediging zodat spelers beter kunnen communiceren, zodat jij je kunt concentreren op je prestaties. Het stretch vetersluitsysteem en de gegoten schuimconfiguratie zorgen voor een flexibele pasvorm om comfort en stabiliteit te bieden voor alle hoofdvormen en -maten.

Tijdens een intense wedstrijd kan de lichaamstemperatuur van rugbyspelers hoog oplopen en met extra hoofdbedekking kan dit oncomfortabel zijn en hun prestaties belemmeren. De Falcon 200 pakt dit probleem aan met de opname van kleine gaten rond de hoofdbeschermer om de hoofdventilatie te optimaliseren.

De Falcon 200 helm is verkrijgbaar in de maten Small tot Extra Large en in een breed scala aan kleuren: zwart/groen, royal, voltgroen, zwart/zilver, fizzgroen en elektrisch blauw, voor elk wat wils.

Als je de angst wilt overwinnen en de controle wilt overnemen, is Falcon 200 de ideale oplossing.

Extra informatie

Merk Gilbert
Fabrikant SKU 8552530
Kleur rood
Kleur Rood
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Falcon