rugby schoudervullingen voor kinderen Gilbert XP 1000

rugby schoudervullingen voor kinderen Gilbert XP 1000
Beginnend op: € 106,88

Niet op voorraad

Beschrijving

rugby schoudervullingen voor kinderen Gilbert XP 1000

Als u op zoek bent naar de ultieme body armour die u kunt vertrouwen op het rugbyveld, dan is de XP1000 van Gilbert Rugby de beste die u kunt vinden. Als rugbyspelers weten we dat blessures een grote zorg kunnen zijn wanneer je het rugbyveld betreedt. Daarom hebben we voor jou een serie stevige body armour ontwikkeld, ontworpen voor rugby. De XP1000 staat bovenaan de stapel.

De XP1000 kogelwerende vest heeft 12 strategisch geplaatste pads op de armen, borst en rug om de biceps, het borstbeen, de nieren en de ribben te bedekken, evenals een grote rugpad voor extra bepantsering bij een tackle of tackle.

Bij rugby is het belangrijk om je veilig te voelen zonder beperkt te worden in je bewegingen. Met de kogelwerende vest Gilbert hebben we onze schouderstukken ontwikkeld in samenwerking met professionele rugbyspelers om een volledig bewegingsbereik te garanderen zonder beperkingen die de prestaties in gevaar zouden brengen.

De XP1000 heeft een 3D-gevormd systeem dat ultieme flexibiliteit en bedekking biedt en als een tweede huid fungeert, met behoud van schokabsorptie. De gebruikte 4-way stretch samenstelling verbetert het bewegingsbereik en versnelt de afvoer van vocht van het huidoppervlak. Het lichaam blijft droog en het verkoelende effect wordt geëlimineerd.

De X1 high performance compressie stof ondersteunt je spieren en verbetert de bloedcirculatie om de prestaties op het veld verder te verbeteren. Daarnaast biedt de fastwickx dry insert stof spelers een verbeterd ademend vermogen.

Maten voor volwassenen variëren van Small tot 2-X Large. Met zijn volledige bovenlichaam padding en high performance constructie, is de XP1000 een geweldige optie voor club rugby spelers op alle niveaus van het spel.

Extra informatie

Merk Gilbert
Fabrikant SKU 8552360
Kleur zwart/blauw
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior