Kindertrui Gilbert Photon [Grootte 3/4 jaar]

Kindertrui Gilbert Photon [Grootte 3/4 jaar]

€ 30,25

€ 30,24

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Kindertrui Gilbert Photon

Het voordeel van de kledinglijn Gilbert is zijn veelzijdigheid. Voor non-contact trainingen, gym sessies of casual wear, de Photon Tee heeft een briljante zachtheid en premium gevoel, waardoor het een essentieel voor alle spelers, ongeacht de leeftijd, dit seizoen.

Wanneer de hitte stijgt tijdens de meest intense trainingen, is het essentieel om een shirt te hebben dat samenwerkt met het lichaam. De wicking en vochtregulerende eigenschappen van de Photon Tee zorgen ervoor dat de lucht naar het lichaam kan circuleren om de verdamping te maximaliseren.

Deze fantastische reeks junior t-shirts biedt een modern ontwerp en is verkrijgbaar in zwart, wit, donker marineblauw, bruin, royal/donker marineblauw, rood/zwart, zwart/goud, donker marineblauw/blauw of donker marineblauw/rood, zodat iedereen een kleurencombinatie kan kiezen die past bij zijn voorkeur of clubkleuren.

De Photon Tee is geschikt voor alle niveaus en is verkrijgbaar in de maten 5 tot en met 12, zodat kinderen die beginnen in de mini's en degenen die naar de middelbare school gaan klaar zijn om het rugbyveld te betreden en gebruik kunnen maken van de unieke kwaliteiten van de Photon Tee.

Wil je een aanpasbaar shirt dat functionaliteit en stijl biedt binnen of buiten de training, dan is de Photon Tee een geweldige aanvulling op je garderobe voor 2019.

Samenstelling: 100% Polyester

Extra informatie

Merk Gilbert
Fabrikant SKU 81510213
Kleur donker marine/hemelblauw
Kleur Blauw
Maat 3/4 jaar - Standaard Franse maten
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior