Damestrui Gilbert Xact [Grootte XS]

Damestrui Gilbert Xact [Grootte XS]

€ 40,33

€ 38,88

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Damestrui Gilbert Xact

Wanneer zij het veld betreden, hebben atleten een uitrusting nodig die hen niet alleen onderscheidt van hun tegenstanders, maar waarmee zij ook hun passie en talent voor het spel kunnen ontwikkelen. Het is essentieel dat shirts niet alleen comfortabel zijn, maar ook aangepast aan de behoeften van de spelers. Daarom heeft Gilbert met de introductie van het Xact Plain wedstrijdshirt het perfecte wedstrijdshirt ontworpen.

De 100% polyester eyelet stof waaruit het hele shirt bestaat, regelt vocht en luchtstroom naast de huid om warmte van het lichaam af te voeren. Dit voorkomt dat spelers oververhit raken in de zwaarste tijden.

De hoogwaardige specificaties van het shirt omvatten katoenen keperbanden bij de halsopening en belangrijke drukpunten voor extra stevigheid. Spelers moeten maximale bewegingsvrijheid hebben tijdens het spelen en de versterkte naden van dit Xact shirt geven het extra duurzaamheid.

Het Xact Plain Match Shirt is perfect voor elke school of club met de mogelijkheid tot aanpassing en een breed scala aan kleuren en ontwerpen om je team aan te passen. Dit model heeft een effen kleur met witte biezen. De kleuren zijn: effen rood, groen, zwart, marine, royal, lucht, bruin en donker marine.

Verkrijgbaar in maten van 2XS tot 3XL, is het Xact Plain Match Shirt geschikt voor een breed scala aan mensen.

Samenstelling: 100% Polyester Eyelet

Extra informatie

Merk Gilbert
Fabrikant SKU 81410103
Kleur hemel
Kleur Blauw
Maat XS - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene